Головне

Василь Сачко не має права очолювати "Ворсклу"

04.07.2013 18:44 410 0

Згідно вимог УЄФА і Федерації футболу України (стаття 37 Регламенту атестації) головним тренером команди Прем'єр-ліги може бути фахівець, у якого є діючий тренерський PRO-диплом УЄФА і відповідна ліцензія.

Враховуючи це, головним тренером команди "Ворскла" призначений Момот Анатолій Юрійович, що має діючий тренерський PRO-диплом УЄФА і відповідну ліцензію, йдеться на офіційному сайті полтавців.

Сачко Василь Вікторович в ранзі старшого тренера як і раніше продовжить керувати учбово-тренувальним процесом і відповідати за підготовку команди. На сьогодні це вимушена ротація, оскільки керівництво "Ворскли" бачить на посаді головного тренера саме Василя Сачко, про що і було проінформовано в мас-медіа.

Футбольний клуб "Ворскла" шукає вихід з ситуації, що створилася. У зв'язку з тим, що цього року Центр ліцензування ФФУ не проводить додатковий набір на курси для отримання PRO-диплому УЄФА, футбольний клуб "Ворскла" звернувся з проханням до ФФУ направити Василя Сачко на навчання у будь-яку іншу країну, щоб він якнайскоріше отримав PRO-диплом УЄФА і офіційно очолив команду.

Коментарі ()