Головне

Шевченко: "Я залишаю Київ заради тренерських курсів"

04.07.2013 17:35 434 0

Колишній нападаючий київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко спростував чутки про те, що йому нібито запропонована посада спортивного директора київського "Динамо".

Шева зазначив, що до нього з клубу ніхто не звертався і він хоче бути тренером, повідомляє "Динамо от Шурика".

"Я дійсно був в офісі "Динамо", але ми спілкувалися з абсолютно інших питань. Ніякої пропозиції відносно якої-небудь посади в клубі мені не поступало. Та і взагалі, про яку посаду може йтися, якщо зараз моє головне завдання - успішно закінчити курси тренерів. Сьогодні або завтра я залишаю Київ, а повернуся вже в двадцятих числах серпня - до початку чергового етапу навчання", - каже Андрій.

"Але, звичайно, я як і раніше прив'язаний душею до "Динамо", усім серцем вболіваю за команду. Був на матчі з "Зенітом" - гра мені дуже сподобалася! І в цілому вважаю, що такий об'єднаний турнір - корисна річ. Правда, як на мене, він містить в собі забагато матчів, враховуючи, що команди зараз знаходяться в стадії передсезонної підготовки. Так що ідею проведення такого турніру я цілком підтримую, але зробив би його трохи коротше", - відмітив Шевченко.

Коментарі ()