Головне

Кардаш: "Ленсу потрібен час на адаптацію"

04.07.2013 17:05 428 0

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Василь Кардаш прокоментував товариський матч киян з пітерським "Зенітом" у рамках об'єднаного турніру.

Він вважає, що варіант із Селіним і Відою в центрі захисту – невдалий, повідомляє "Чемионат".

"Якщо вболівальники ходять на футбол, значить, є на кого дивитися, значить, матчі викликають інтерес. Можливо, скучили люди за хорошим футболом. Можна тільки здогадуватися скільки буде глядачів на трибунах на останній грі "Динамо" з "Спартаком". Тут не лише принциповість протистояння. Адже це вирішальний матч турніру", почав Кардаш.

"Товариські матчі з хорошими суперниками для того і потрібні, щоб у тренера була можливість поекспериментувати. Але мені здається, що у випадку з Селіним в центрі оборони - це разовий експеримент. Хоча, звичайно, все може бути. Враховуючи ситуація із захисниками, можливо, тренерський штаб "Динамо" і далі награватиме Євгена в центрі оборони. Принаймні, у Блохіна ще один гравець на цю позицію", - каже Василь.

"Два голи кияни пропустили, коли в центрі оборони грали якраз Селін і Віда. "Зеніт" скористався грубими помилками в захисті українців, але знову ж таки не забуватимемо, що це передсезонні матчі. У них ціна помилки невелика, але дуже важливо - тренери бачать, над чим потрібно працювати", - додав екс-футболіст "Динамо".

"Що стосується Ленса, то важко судити. Він все-таки мало часу провів на полі, щоб чимось відразу запам'ятався, або здивувати. Все-таки час на адаптацію Ленсу треба у будь-якому випадку", - підсумував спеціаліст.

Коментарі ()