Головне

Об'єднаний турнір. "Шахтар" мінімально обіграв "Зеніт"

27.06.2013 22:54 1018 0
Об'єднаний турнір. "Шахтар" мінімально обіграв "Зеніт"

Донецький "Шахтар" з перемоги стартував на "Об’єднаному турнірі". В матчі з пітерським "Зенітом" команді Мірчі Луческу, як і її колегам з київського "Динамо", вистачило одного забитого м'яча.

Хоча, якщо брати загальну картину поєдинку, то завершитися він міг і не з таким рахунком. Незважаючи на товариський характер гри, команди в атаці створили пристойну кількість моментів, які можна відносити до розряду гольових.

Однак, фортуна сьогодні була на стороні помаранчево-чорних. У кінцівці першого тайму Родіч отримав заслужену другу жовту картку, і "Зеніт" був змушений догравати зустрічі у меншості. При цьому, пітерці граючи на контратаках, набагато більше турбували Каніболоцького, аніж П'ятова, який захищав ворота у перші 45 хвилин.

Свій єдиний гол "Шахтар" забив зі стандартного положення. Дуглас Коста, який сьогодні був чи не найактивнішим у складі "шахтарів", що називається "виконав із точки в точку", і голкіпер "Зеніту" нічим не зміг допомогти своїй команді. У підсумку, перемога "Шахтаря", яку не можна названі ані важкою, ані легкою.

Коментарі ()