Головне

Новачок "Зорі": "У Луганську серйозний клуб з амбіціями"

25.06.2013 18:46 322 0

Луганська "Зоря" проводить надважкі збори під керівництвом Юрія Вернидуба.

Новачок луганської "Зорі" Віталій Квашук розповів про стан справ у команді офіційному сайту клуба.

"Ми проводимо серйозну підготовчу роботу в дворазовому режимі. Юрій Вернидуб налаштовує нас на те, щоб за короткий період часу ми набрали максимальні кондиції, відповідально підходили до усіх товариських матчів, а до чемпіонату підійшли в повній бойовій готовності", - відмітив Квашук.

"На даний момент мені дуже важко у фізичному плані. Необхідно набирати свої кондиції. Пройдуть збори і думаю, що буде легший. До того ж, треба адаптуватися в команді. Я пробув в Луганську не так багато, але можу сказати, що в "Зорі" дуже хороший колектив і прийняли мене добре. Ніхто не "пхає", все відмінно і на вищому рівні", - каже Віталій.

"Мені дзвонив агент. Були пропозиції і від інших клубів, але я вибрав "Зорю", тому що це серйозний клуб з амбіціями. Стабільна команда, яка знаходиться в середині турнірної таблиці. У минулому чемпіонаті "Зоря" зайняла 10-е місце і сподіваюся, що надалі ми будемо прогресувати. Я вибрав "Зорю" і ні краплі про це не шкодую. Працюватиму, доводитиму уболівальникам і тренерському штабу, що не даремно мене узяли", - підсумував нападник.

Коментарі ()