Головне

Севідов: "Хочу, щоб фанати поважали своїх футболістів"

25.06.2013 17:34 557 0

На словенських зборах "Карпати" провели перший спаринг і готуються до другого.

Що думає Олександр Севідов про теперішню ситуацію в "Карпатах" він розповів офіційному сайту клуба.

"Сказати, що мене щось вразило, досить важко. Але, скажімо, я був у захваті від карпатівської бази. Я не очікував, що в клуба, який наразі за результатами не входить до еліти українського футболу, така інфраструктура. Звісно, були й неприємні моменти, але я впевнений, що ця обстановка комусь вигідна і створюється штучно. Від незнання починаються різного роду фантазії", - каже Севідов.

"У Словенію ж поїхали ті, хто готуються до сезону, що готові грати тут. Я б хотів попросити вболівальників набратися терпіння. У нас молоді хлопці, чи не наймолодша команда у Прем’єр-лізі. Тому зовсім трішки треба потерпіти. Я хочу, щоб фанати любили і поважали своїх гравців", - додав тренер.

"Чимало клубів змінюють дислокацію. Австрія, Словенія, Туреччина... Від того, де ти знаходишся, мало що залежить. Якщо погана погода, то план підготовки може трохи збитися. Високогір’я впливає на серце, тому навантаження ми дозуємо. Але я бачу бажання працювати. Чи то півтори тисячі метрів над морем, чи під морем. Якщо бажання є – то його видно", - підсумував керманич. 

Коментарі ()