Головне

Севідов: "На зборах до нас приєднаються потенціальні новачки"

22.06.2013 15:17 633 0

Головний тренер "Карпат" Олександр Севідов перед від'їздом на збори в Словенію поспілкуватися з клубними мас-медіа.

Перш за все, керманич "Левів" висловив сподівання, що всі гравці, які їдуть на збори, чітко усвідомлюють усю важливість підготовчого етапу.

"Від того, як ми попрацюємо в Словенії, багато в чому залежатимуть наші результати в осінній частині сезону, а це не багато – не мало, 60% дистанції чемпіонату. Знаю, що на мене та моїх помічників чекає важка робота. Адже не всі гравці, кого б ми хотіли бачити в команді, відправляються на збори. Але як я вже казав, кожен має право на вибір і я, як тренер, його поважаю", - сказав Севідов.

Тренер зазначив, що до Словенії поїхали ті виконавці, які хочуть грати в "Карпатах".

"Головне, що до Словенії їдуть ті футболісти, які хочуть грати в "Карпатах" і бачать себе саме в цій команді. Також скажу, що вже безпосередньо на зборах до нас приєднаються ще кілька потенційних новачків. Так що ми відправляємося на Балкани в хорошому, робочому настрої, а головне, з великим бажанням працювати. Додам, що я вірю в своїх підопічних, а також в те, що спільними зусиллями нам вдасться вирішити ті завдання, які перед нами поставить керівництво клубу", - повідомив тренер.

Коментарі ()