Головне

Вірмени проведуть акцію протесту через Мхітаряна

22.06.2013 13:28 738 0

Група вболівальників півзахисника донецького "Шахтара" і збірної Вірменії Генріха Мхітаряна в понеділок проведе акцію протесту навпроти Федерації футболу Вірменії.

Фанати хочуть висловити своє невдоволення відносно ситуації, що склалася навколо трансферу футболіста в "Ліверпуль", інформує PanArmenian.net

Організатори акції протесту написали відкритий лист, в якому говориться, що Мхітарян став черговою жертвою олігархічної системи президента ФФА Рубена Айрапетяна, через якого не виходить здійснити трансфер футболіста в "Ліверпуль". Активісти закликають уболівальників зібратися навпроти федерації і зажадати відставки її глави, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що перехід Мхітаряна в "Ліверпуль", що вважався вирішеною справою, виявився під загрозою зриву, оскільки "Шахтарю" належить тільки половина прав на футболіста. Пізніше стало відомо, що друга половина знаходиться у власності Айрапетяна. Проте головний інвестор "Кубані" Олег Мкртчян повідомив, що половина прав належить йому.

Коментарі ()