Головне

Шаран: "Частина гравців залишить команду"

21.06.2013 12:53 525 0

Бронзовий призер першої ліги ПФК "Олександрія" ще не визначилася із футболістами, які гратимуть у команді з нового сезону.

Головний тренер команди Володимир Шаран висловив свою думку з цього приводу у розмові з офіційним сайтом клубу.

"Що стосується підготовки до наступної першості, то виникли певні зміни. Так, з 26 червня по 6 липня команда мала поїхати до Криму, але перевіривши стан газонів на тій навчально-тренувальній базі, тренерський штаб прийняв рішення, що будемо тренуватись в Олександрії. На 23 червня була запланована зустріч проти молодіжного складу "Дніпра", але так як там грають досить молоді хлопці, 1995-го року народження було прийнято рішення про відмову від цього спарингу. Окрім цього, 25 червня зіграємо 2 матчі проти дніпродзержинської "Сталі", - каже тренер.

Шаран переживає з приводу того, що не має уявлення з якими футболістами розпочне новий сезон.

"Якщо говорити коротко, то головним завданням для нас є визначення футболістів, які будуть грати в ПФК "Олександрія". Не приховую, що частина гравців залишить нашу команду, але нам потрібно ще й підсилитись кількома виконавцями. І головним показником в цьому буде бажання гравців грати за нашу команду та їхні фізичні кондиції", - бідкається Шаран.

Коментарі ()