Головне

Сергій Черевко: "Кримтеплиця" шукає спонсорів"

21.06.2013 11:03 433 0

Керівництво клубу із Молодіжного намагається зберегти "Кримтеплицю" на футбольній карті України.

Начальник команди футбольного клубу "Кримтеплиця" Сергій Черевко прокоментував ситуацію, що склалася в клубі, повідомляє сайт ПФЛ.

"Наразі питання щодо подальшого функціонування футбольного клубу "Кримтеплиця" Молодіжне вирішується на рівні Ради Міністрів Криму. Є також перспективи налагодження співпраці зі спонсорами", - каже Черевко.

Черевко повідомив, що всі футболісти його команди отримали статус "вільних агентів".

"У нас немає жодного футболіста, всі колишні гравці  отримали статус "вільних агентів". Коли було оголошено про те, що команда може припинити існування, ми звільнили всіх гравців з тим, щоб вони мали час знайти собі новий клуб.  На жаль, навіть якщо нам вдасться зберегти клуб у складі ПФЛ, багато футболістів, можливо, не повернуться до клубу, адже знаходяться на перегляді в інших командах", - зауважив начальник.

Черевко також додав, що команда планує повернутися до другої ліги чемпіонату України.

"У разі позитивного завершення переговорів з потенційними спонсорами, команда збереже статус професіональної та залишиться у першій лізі. Втім, якщо фінансування для першого дивізіону не вистачатиме, вважаю, у нас буде можливість продовжувати виступи у другому. І наостанок, якщо все ж таки ситуацію владнати не вдасться, ми сконцентруємо увагу на дитячо-юнацькому футболі та вихованні молоді" - резюмував Черевко. 

Коментарі ()