Головне

Блохін: "Дуже задоволений трансфером Ленса"

21.06.2013 09:12 599 0

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін розповів офіційному сайтові клубу про його відношення до Джермейна Ленса та про майбутній турнір за участю українських та російських клубів.

"Ми давно за ним спостерігали. Той факт, що він знаходиться на провідних ролях у збірній Голландії і був на перших ролях в ПСВ, повинно про щось казати. Хороший, швидкий гравець. Я дуже задоволений цим трансфером", - каже тренер.

Ще досі київське "Динамо" не може зібратися повним складом після відпустки.

"Мені б з командою розібратися. Зараз у мене є група "А", прибула група "B", потім приїде група "С", і буде ще група "D". Тут треба подумати, як скомпонувати футболістів і зрозуміти, як ми вступатимемо в новий чемпіонат. Часу дуже мало, і якщо ми планували спочатку два збори, то відбудеться один і план підготовки міняється. Впливає на роботу і те, що після матчів збірних ми ніяк не можемо зібрати гравців", - сказав Блохін.

Керманичу "Динамо" дуже цікаво подивитися на свою команду на фоні суперників із Росії.

"Вважаю, що це буде хороший турнір з хорошими командами. Зіграємо зі "Спартаком" і "Зенітом", подивимося, хто виглядає краще, а хто - гірше. Цілком нормально. Не знаю, чи прийде народ, але емоції випліскуватимуться назовні - це точно", - підсумував Блохін.

Коментарі ()