Головне

Ярмоленко: "Нам потрібні перемоги"

20.06.2013 10:34 846 0

Київське "Динамо" продовжує свій навчально-тренувальний збір у Австрії.

Форвард "Динамо" Андрій Ярмоленко тільки в середу вдень прибув на тренувальний збір в Австрію і, незважаючи на відпустку, що тільки-тільки завершилася, усіма думками вже в роботі, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"Я був із сім'єю, набрався позитивних емоцій, відпочив. А на збори ми приїжджаємо, щоб працювати і набирати форму. Нам потрібні перемоги", - мовив Ярмоленко.

Андрій припустив, що вдалі матчі збірної мають перенести дух переможців і на клуб.

"Добре, що виграли і з гарним настроєм пішли у відпустку. Напевно, це дозволило якось ще більше розслабитися і зрозуміти, що ми можемо показувати хорошу гру і вигравати. Сподіваюся, що результати, що демонструються у збірній України, перенесуться на наші клубні справи.

Звичайно, невдачі були. Вважаю, кожен вже зробили висновки з події. Новий сезон, нові збори. Треба розпочинати все з чистого аркуша і по-новому доводити тренерському штабу, що ти претендуєш на місце в стартовому складі", - каже Ярмоленко.

Поділився півзахисник "Динамо" і думками щодо старту нового сезону.

"Щоб відчути впевненість і набратися якогось досвіду, треба зіграти декілька матчів. По своєму досвіду скажу, що це можуть бути і не кращі ігри. Головне - щоб тренер вірив і терпів. Це ж стосується і вболівальників. У такому разі, впевнений, це принесе свої дивіденди", - підсумував гравець.

Коментарі ()