Головне

"Олександрія", "Полтава" та "Севастополь" оштрафовані на 45 тисяч гривень - КДК ФФУ

11.06.2013 18:40 546 0

10 тисяч гривень штрафу має виплатити ПФК "Олександрія" за неправомірні дії вболівальників команди на стадіоні "Локомотив" під час матчу 31-го туру чемпіонату першої ліги з "Полтавою".

За неправомірні дії вболівальників "Полтави" місцевий клуб зобов’язаний буде сплатити 25 тисяч гривень.

Таке рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, пише прес-служба ФФУ.

Окрім того, на полтавський стадіон "Локомотив" чекає піврічний випробувальний термін, - у разі повторення подібних порушень протягом нього клубу доведеться зіграти матч чемпіонату при порожніх трибунах.

1 тисяча гривень штрафу та технічна поразка з рахунком 0:3 - така ціна неявки хмельницького "Динамо" на матч 6-го туру другого етапу чемпіонату другої ліги з херсонським "Кристалом".

За пошкодження індивідуальних пластикових сидінь вболівальниками "Севастополя" на стадіоні "Спартак" у матчі 33-го туру чемпіонату Першої ліги з "Одесою" севастопольському клубу доведеться виплатити 10 тисяч гривень.

Старший тренер донецького "Шахтаря-3" Сергій Ковальов змушений буде сплатити штраф у розмірі 15 тисяч гривень і пропустити 1 матч за агресивну та некоректну поведінку після закінчення матчу 9-го туру другого етапу чемпіонату Другої ліги з головківським "Украгрокомом".

Коментарі ()