Головне

КДК ФФУ з клубів Прем'єр-ліги цього разу назбирав штрафів на 300 тисяч гривень

11.06.2013 18:35 706 0

Клуби Прем'єр-ліги повинні виплатити 300 тисяч гривень у якості штрафів.

Таке рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, пише прес-служба ФФУ.

За неправомірні дії вболівальників "Карпат" на стадіоні "Авангард" під час матчу 27-го туру чемпіонату України з ужгородською "Говерлою" львівський клуб має виплатити 100 тисяч гривень.

Фінансові санкції у 20 тисяч гривень застосовані також до "Карпат" за використання піротехнічних засобів вболівальниками львівської команди на стадіоні "Україна" під час матчу 30-го туру чемпіонату України з харківським "Металістом".

Окрім того, 35 тисяч гривень доведеться сплатити і "Металісту" за використання вболівальниками харківського клубу піротехнічних засобів протягом того ж матчу.

Київське "Динамо" має виплатити штраф у розмірі 25 тисяч гривень за скандування нецензурних виразів вболівальниками команди на стадіоні НСК "Олімпійський" під час матчу 30-го туру чемпіонату України із запорізьким "Металургом".

За неправомірні дії вболівальників під час та після закінчення матчу фіналу Кубку України оштрафовані "Шахтар" та "Чорноморець". Донецькому клубу доведеться сплатити 20 тисяч гривень, а одеському - 25 тисяч.

За злісне ухилення "Таврії" від виконання кількох рішень КДК ФФУ на сімферопольський клуб накладено штраф у розмірі 75 тисяч гривень.

У випадку невиконання "Таврією" цього рішення, КДК ФФУ на найближчому засіданні розгляне питання про позбавлення головної команди клубу 3 очок у чемпіонаті України наступного сезону.

Коментарі ()