Головне

Секретар Лозанського суду пояснив, чому гру "Металіст" - "Карпати" так довго розглядають

30.05.2013 15:23 872 0

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) повинен до середини червня винести рішення у справі про нібито договірний матч між харківським "Металістом" і львівськими "Карпатами" у сезоні-2007/08.

За словами генерального секретаря CAS Метью Ріба, рішення може бути оголошено протягом двох тижнів.

"Справа ще до кінця не завершена. Я можу тільки сказати, що ми майже готові. Рішення може бути оголошено протягом двох тижнів. Я сподіваюся, що воно стане відомо до середини червня", - сказав він.

Ріб зазначив, що рішення мало бути винесено до 31 травня, але суддям необхідно ще трохи часу. За його словами, зазвичай спортивний арбітражний суд розглядає справи за 4-5 місяців, але у справі про матч "Металіст" - "Карпати" було потрібно більше часу.

"Це серйозна справа, і колегія арбітрів багато працювала для того, щоб прискорити внесення рішення. Але це досить незвичайна справа для CAS: у ньому багато документів і доказів", - пояснив він.

Окрім того, Ріб заявив, що ніхто не може заздалегідь знати рішення Лозаннського спортивного арбітражу, у тому числі з вищих футбольних органів Європи самого УЄФА, передає "Интерфакс-Украина".

Коментарі ()