Головне

Фоменко: "Зараз кожна гра для нас зараз як остання"

29.05.2013 19:40 566 0

Для національної збірної України наразі кожен поєдинок у відборі до Чемпіонату світу-2014 як останній у боротьбі за путівку.

Про це головний тренер "синьо-жовтих" Михайло Фоменко розповів на прес-конференції перед товариським поєдинком проти Камеруну.

"Збірна Камеруну - дуже хороший суперник, враховуючи те, наскільки відповідальним є для нас поєдинок з Чорногорією. Ви ж знаєте наше турнірне становище - зараз кожна гра для нас зараз як остання, ви це знаєте", - почав він.

"Єдиний недолік полягає у тому, що гра з камерунцями проходить у такий час, коли чемпіонат України вже закінчився. При цьому у гравців національної збірної, які представляють "Динамо" та "Дніпро", які не виконали своїх завдань на сезон - ця обставина, напевно, позначиться на психологічному стані гравців", - додав фахівець.

За словами Фоменка, психологія - дуже важлива річ у футболі, і дай Бог, щоб за час підготовки до матчу з Чорногорією гравці були живі-здорові та готові, адже Віталій Мандзюк уже залишив розташування через травму.

"Що стосується решти хлопців, то оцінимо їх фізичний і психологічний стан, і зробимо відповідні висновки при визначенні складу на поєдинок з Чорногорією. Тимощук з'явиться у розташуванні національної команди після фінального матчу на Кубок Німеччини. Тобто, 2-го або 3-го червня", - розповів він.

"З нашого боку до гравців немає ніяких претензій як у плані взаємин один з одним, так і в плані їх ставлення до роботи. А більш точно про це всім вам зможуть сказати самі хлопці. Завдання номер один для нас у поєдинку з Камеруном - отримати ігрову практику. Але якісь припущення по супернику зробити можна, враховуючи те, стільки гравців збірної Камеруну представляють клуби Франції", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()