Головне

Мірошниченко: Судді бояться нинішньої влади і Ріната Ахметова як Господа Бога

24.05.2013 15:07 887 0

У чемпіонаті України мінімум три команди не складють гідної конкуренції донецькому "Шахтарю" і це в результті впливає на весь український футбол.

Про це в інтерв`ю радіостанції "Голос Столиці" заявив народний депутат України Ігор Мірошнчиенко.

"Сьогодні український чемпіонат перетворився на гру одного актора. І не тому, що донецький "Шахтар" - реально найсильніша команда України. Власник клубу "Шахтар" прямо чи опосередковано контролює кілька команд в українській Прем'єр-лізі, і ці команди ніколи не складають достойної конкуренції "Шахтареві". Свідомо чи несвідомо, вони віддають очки "Шахтарю".

Усі дуже добре знають, що Рінат Ахметов впливає на "Зорю", на донецький "Металург", на "Іллічівець". У наступному сезоні знову у Прем’єр-лізі з'явиться "Севастополь", який підігрував "Шахтарю", коли грав у вишці. І це реально проблема!

У нас сьогодні немає договірних матчів, але у нас є судді – заангажовані і перелякані. На прикладі останніх турів чемпіонату України ми бачили, як вони роблять не випадкові, а цілком свідомі помилки. Ці помилки викликані або ж роботою з суддями, або тим, що судді бояться нинішньої влади і Ріната Ахметова як Господа Бога, - розповів Мірошниченко. 

Коментарі ()