Головне

Офіційно: Моурінью залишить "Реал" по завершенні сезону

20.05.2013 22:42 671 0
Офіційно: Моурінью залишить "Реал" по завершенні сезону

Президент "Реала" Флорентіно Перес офіційно підтвердив, що наприкінці сезону Жозе Моурінью залишить посаду головного тренера мадридців.

За словами Переса, клуб і тренер зійшлися у тому, що настав вірний момент для припинення співпраці.

"Ми бажаємо йому успіху у майбутньому", - цитує президента "Реала" офіційний сайт УЄФА.

Трьома днями раніше "Реал" поступився "Атлетико" у фіналі Кубку Іспанії, який був останнім шансом для "королівського клубу" завершити сезон з трофеєм.

Вигравши на старті Суперкубок Іспанії, "Реал" потім не зміг скласти гідну конкуренцію "Барселоні" у чемпіонаті країни, а у Лізі Чемпіонів завершив боротьбу поразкою у півфінальній зустрічі з дортмундською "Боруссією".

У своєму першому сезоні біля керма столичної команди португалець виграв Кубок Іспанії, а рік потому "Реал" став першим клубом, що набрав більше сотні очок у національній першості. Це принесло мадридцям золоті медалі при рекордному 121 забитому м'ячі.

"Ми зробили великий стрибок у плані якості гри та результатів. Сьогодні "Реал" займає належне йому місце. Шість років поспіль ми вилітали з Ліги Чемпіонів на стадії 1/8 фіналу, і наш єврокубковий рейтинг значно знизився, а нині ми входимо у число чотирьох найсильніших команд Європи", - зазначив Перес.

Коментарі ()