Головне

Кварцяний: "Завдання таки було вирішене, я гравцям подякував, подав руку"

18.05.2013 21:46 269 0

Футболістам "Волині" вдалося зробити результат у надважливому поєдинку в Ужгороді проти "Говерли".

Про це розповів Віталій Кварцяний, головний тренер "Волині", якого цитує офіційний сайт лучан.

"Гра була дуже відповідальною, тому кваліфікаційний футбол у нас не вийшов. З перших хвилин хлопці переживали, щоб не зробити серйозних помилок, та вони виникали одна за другою. Відтак гравці "замкнулися" й згубили ініціативу", - сказав він.

"Потім спонтанно у нас виникло три-чотири моменти, але ми їх не реалізували, і так, якось, гра вийшла ніби кубкова - важливим був результат. У другому таймі ми вже грали "веселіше" на атаку, але змарнували свої моменти. Коли ж у нас вилучили з поля Масло, то грати стало й взагалі важко", - додав тренер.

За словами Кварцяного, загалом, гра була досить напруженою та насиченою на боротьбу, тому у таких умовах й ставилося завдання зіграти внічию, а якщо вже вийде - то й перемогти.

"Нашим футболістам вдалося зробити результат. Вони все самі відчувають і в роздягальні мені сказали: "Ви нас не сваріть, гра у нас не вийшла, ми дуже старались, хотіли досягти результату". Але завдання таки було вирішене, я гравцям подякував, подав руку", - пояснив він.

"Все-таки сьогодні була велика відповідальність за результат, оскільки відкладати питання збереження прописки у вищій лізі на останній матч додало б ще більше нервовості, тим більше, що це був би домашній матч, де обов’язково треба забивати", - підсумував він.

Коментарі ()