Головне

Тренер "Бенфіки": "Ми не заслуговували поразки"

16.05.2013 08:41 254 0

"Бенфіка" у фіналі Ліги Європи показала, що насправді є чудовою командою, яка не просто так дійшла до вирішального матчу.

Про це після поразки від "Челсі" розповів головний тренер португальського клубу Жорже Жезуш, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Сьогодні світ побачив, що "Бенфіка" була б гідним переможцем, ми показали, що є справді класною командою. Протягом більшої частини матчу "Бенфіка" виглядала краще, грала більш організовано, перевершувала сильного суперника у техніці і тактиці", - сказав він.

"Челсі" небезпечний на контратаках, і якщо у першому таймі ми не дозволяли англійцям використовувати цю зброю, то після перерви їх тактика принесла успіх", - додав тренер.

За словами Жезуша, усе вирішили дрібні деталі, і вдруге за п'ять днів "Бенфіка" пропустили вирішальний м'яч у компенсований час.

"І знову "Бенфіка" не заслуговувала поразки. Наприкінці всі відчували себе убитими. Але у нас попереду, як і раніше, два фінали. Зіграємо у матчі за Кубок Португалії, плюс, ще не закінчена чемпіонська гонка", - підсумував він.

Коментарі ()