Головне

Прем'єр-ліга. "Кривбас" - "Говерла" 3:0. Антонов наблизив "Говерлу" до Першої ліги

12.05.2013 17:08 853 0
Прем'єр-ліга. "Кривбас" - "Говерла" 3:0. Антонов наблизив "Говерлу" до Першої ліги

Ужгородська "Говерла" у матчі 28-го туру поступилася у Кривому Розі "Кривбасу" з рахунком 0:3 та зробила ще крок на зустріч Першій лізі. Команда Олега Тарана у цьому матчі ніяких турнірних завдань не вирішувала і грала за себе й уболівальників. Більш за все, що наступного сезону ми такої команди у Прем'єр-лізі не побачимо, а шкода...

"Говерла" свій один з останніх шансів на порятунок втратила без бою. У першому таймі ужгородці мали кілька хороших нагод забити, але бездарно їх вратили Ле Таллек та Чурко. А ось господарі забили гол в роздягальню. Після навісу з правого флангу Дедечка чудовий удар головою у кут воріт вийшов в Антонова.

Другий тайм приніс пристойні швидкості і ще два м'яча у ворота Бабенка. Спочатку дубль оформив Антонов, котрий увійшов у штрафну і пробив під штангу, перебуваючи в оточенні двох захисників. А довершив розгром "Говерли" Бартуловіч, який пробіг з м'ячем метрів 50 і пробив у кут воріт гостей.

Після 0:3 "Говерла" спробувала зробити щось на кшталт опору, і навіть забила гол, але з положення поза грою, і він не був зарахований.

Тепер у "Говерли" матчем-смерті стане гра 29-го туру з "Волинню", де їх влаштує лише перемога. Причому, потім команді Олександра Шуфрича, щоб стримати клятву свого боса, доведеться сподіватится на програш в останньому турі "Волині" у грі з тим же "Кривбасом".

У низу турнірної таблиці доветься чекати на повторення серіалу "Санта-Барбара", тільки з футбольним нахилом.

"Кривбас" (Кривий Ріг) - "Говерла" (Ужгород) 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Антонов (44), 2:0 - Антонов (53), Бартулович (72)

"Кривбас": Боровик, Антонов, Пашаєв, Лисицький, Дедечко (Матіч 54), Бартулович, Самодін (Прийомов 40), Федорчук, Гітченко, Шершун, Сердюк (Мірошниченко 46)

"Говерла": Бабенко, Фелпето Джорді (Лисенко 59), Ле Таллек, Балафас, Малішич (Допілка 59), Чурко (Міщенко 56), Рніч, Макаренко, Трухін, Петров, Щедраков

Попередження: Рніч (37), Фелпето Джорді (44), Ле Таллек (62)

Коментарі ()