Головне

Рамон Лопес та Ілієв залишили "Волинь"

12.05.2013 10:14 668 0

Легіонери Рамон Лопес і Валентін Ілієв залишили луцьку "Волинь".

Цю інформацію підтвердив новий старший тренер клубу Віталій Кварцяний.

"Рамон сказав, що більше не гратиме за "Волинь", незважаючи на те, який тренер тут працюватиме - Кварцяний чи хтось інший", - сказав наставник.

"Для мене це стало неприємною несподіванкою, бо я запрошував його у команду, він за три з половиною роки тут багато чого з'їв, заробив і нажив. Так футболісти не мають чинити. Він піддався на провокації агентів", - додав Кварцяний.

За словами тренер, Ілієв підійшов до нього через два дні після того, як він узяв клуб, і повідомив, що отримав статус вільного агента та грати за "Волинь" більше не збирається.

"Я відразу перевірив цю інформацію у футбольних організаціях, які відповідають за трансфери. Якщо гравцю 62 дні не виплачують зарплату, він автоматично може отримати статус вільного агента. Я просив футболістів, аби вони передали Ілієву, що хочу зустрітися з ним і пояснити його статус. Його вчинок несолідний", - зауважив Кварцяний.

Тренер зазначив, що "Волинь" у футбольні організації подала офіційні заяви про те, що Лопес та Ілієв залишили клуб без поважних причин, передає fcvolyn.com.

Коментарі ()