Головне

Стороженко готує нові дисциплінарні правила

25.04.2013 14:12 543 0

У ФФУ вже готують проект нових дисциплінарних правил.

Перший віце-президент Федерації Сергій Стороженко розповів: якщо документ ухвалять, у вітчизняному футболі з'явиться нова посада.

"Федерація футболу України - це не поліцейська організація. Ми не міліція, чи не прокуратура. Ми не можемо проводити розслідування, властиве державі. Але в УЄФА є група дисциплінарних інспекторів, які в дисциплінарному полі мають певні повноваження, щоб передати матеріали службових перевірок в контрольно-дисциплінарний комітет. Нам треба створити таку структуру", - сказав він.

"Мене вже критикують: "Ви ж говорили про скорочення штату". Але справа не в скороченні. Справа в тому, що люди повинні знати правила. Люди повинні повірити, що у нас є два або три професіонала, які можуть розслідувати будь дисциплінарний вчинок, передати матеріали до Контрольно-дисциплінарний комітет. Причому, зробити це швидко. На щастя, це буде особа, що захищатиме справедливість у футболі", - цитує Стороженка dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, нещодавно Стороженко заявив, що з київського "Динамо" можуть зняти очки чи примусити провести матч без глядачів, якщо клуб і надалі буде відмовлятися давати інтерв'ю ТРК "Футбол".

Коментарі ()