Головне

Юнацька збірна України (U-19) програла грекам

24.04.2013 16:53 436 0

24 квітня юнацька збірна України (U-19) в рамках підготовки до еліт-раунду плей-офф ЧЄ-2013, поступилася у товариському поєдинку одноліткам з Греції з рахунком 1:2.

Як пише сайт ФФУ, перший тайм розпочався з обопільних атак, але до гострих моментів справа не доходила. Підопічні Юрія Мороза намагались турбувати голкіпера греків дальніми ударами, але у площину воріт м’яч майже не потрапляв.

Натомість, грецька команда один зі своїх нечисленних моментів використала: на 28-й хвилині матчу Доніс опинився один перед воротами і влучно пробив з 14-ти метрів. В кінці першого тайму нашим хлопцям вдалося створити небезпечний момент, але гостям пощастило і м’яч лише у декількох сантиметрах розминувся зі стійкою.

Другий тайм розпочався з атак українців, і це відразу принесло свої плоди. Наша команда заробила пенальті, який вдало реалізував Юрченко. Та вже через дві хвилини греки знову забили − на добиванні першим був все той же Доніс.

У подальшому українська команда мала ще декілька можливостей для того, щоб зрівняти рахунок, але більше відзначитись "синьо-жовтим" у цьому матчі не вдалося. Отже, свисток арбітра зафіксував перемогу грецької команди з рахунком 2:1.

Україна U-19 − Греція U-19 - 1:2

Голи: 0:1 - Доніс (28) 1:1 - Юрченко (50, пен), 1:2 - Доніс (52)

Україна: Бущан, Мірошниченко, Сваток, Азацький, Соболь, Петряк, Андрієвський, Юрченко (к), Блізніченко, Чачуа, Хобленко

Коментарі ()