Головне

Стороженко: "Аудитори вивчать документи "Волині" та "Кривбасу" і складуть звіт"

19.04.2013 12:11 491 0

Федерація футболу України готова дати клубам, у яких виникли проблеми з фінансами, час вирішити їх до завершення сезону, але потім за справу може взятися УЄФА.

Йдеться про луцьку "Волинь", криворізький "Кривбас" і київський "Арсенал", стверджують "Комментарии".

І якщо "Арсенал" найближчим часом може отримати нового власника - Олександра Онищенка, то ситуація з іншими двома клубами наразі незрозуміла.

Як повідомив віце-президент і керівнику комітету ФФУ з атестації клубів Сергій Стороженко, наразі відбувається аудит цих клубів.

"Поки інформація, яка зараз звучить тільки у пресі, не буде підтверджена аудиторами, для комітету ФФУ з атестації клубів вся вона не має ніякого значення. Фінансові експерти вивчать документи клубів і складуть звіт до 30-го квітня", - сказав він.

Спонсор "Волині" та "Кривбасу" Ігор Коломойський більше не допомагатиме цим клубам. Спонсорування відразу декількох команд Прем'єр-ліги обходилося надто дорого та ніякого успіху йому не принесло.

Стороженко також зауважив, що Олександр Онищенко попросив ФФУ продовжити термін завершення процедури угоди вступу у права нових власників

"Я взяв на себе відповідальність з продовження термінів та інформував про це УЄФА та клуб. Якщо 30-го квітня документів про перехід не буде, то ФФУ змушена буде дати цьому відповідну оцінку", - сказав він.

Коментарі ()