Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Металіст" 1:4. У меншості добре Полтаву бити

14.04.2013 18:15 1197 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Металіст" 1:4. У меншості добре Полтаву бити

Харківський "Металіст" не дозволив київському "Динамо" довго покрасуватися на другому місці турнірної таблиці. У матчі 24 туру підопічні Мирона Маркевича з рахунком 4:1 розгромили полтавську "Ворсклу". Причому вже з 24 хвилини "Металіст" грав у меншості. За навмисну гру рукою був видалений Бланко. До того ж Бланко заробив пенальті у власні ворота, яке реалізував Буднік.

Це був єдиний гол господарів у цьому матчі. Харківська команда у меншості заграла ще більш потужно і розірвала захист господарів. Рахунок 1:1 протримався до кінця тайму. Потім протягом 44 та 45 хвилин "Металіст" ще двічі вразив ворота Долганського. У воротаря "Ворскли" в цій гру був великий шанс встановити особистий антирекорд, але йому щастило.

У другому таймі Долганський ще раз витягнув м`яч з сітки власних воріт, але не через власну помилку. У Хав`єра вийшов гарний удар у 9-ку воріт "Ворскли". А що ж господарі, які грали в більшості?

"Ворскла" виявилася абсолютно безпорадньою як в грі в атаці, так і в захисті. Складалося враження, що це саме полтавці грають у меншості, причому як мінімум удев`ятьох.

Під завершення гри "Металіст" міг забити і п`ятий гол, але після удару Едмара м`яч влучив у поперечку воріт. "Ворскла" домучилася гру до фінального свистка і більше вже не пропустила. "Металіст" ж ще раз довів, що є головним претендентом на друге місце.

Коментарі ()