Головне

Блохін: "Я не впевнений, що Михалику варто було давати червону картку"

13.04.2013 22:32 934 0

"Динамо" на початку поєдинку з "Карпатами" не могло розібратися в обороні, а також дуже погано увійшло у гру.

Про це заявив головний тренер київського клубу Олег Блохін, пише офіційний сайт "біло-синіх".

"Я думаю, гра вдалася з боку обох команд. Нам було важко після поразки від "Шахтаря", оскільки команда грала добре, але так склалося, що зазнали поразки. Настрій був не дуже хороший, хлопців треба було виводити з цього стану", - сказав він.

"Ми знали про дух "Карпат". Спочатку ми чомусь не могли розібратися в обороні, дуже погано увійшли у гру. А "Карпати" - "граюча" команда, тому і створила нам чимало незручностей. Були моменти у матчі, які могли призвести як до нашої перемоги, так і поразки", - додав тренер.

За словами Блохіна, всі матчі "Динамо" не може вигравати з великим рахунком.

"Зараз усі команди підтягнулися, і "Карпати", які знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. Вони показують хороший футбол", - зауважив він.

"Рахунок після першого тайму категорично нас не влаштовував. Для мене що нічия 0:0, що поразка, було б однаково з точки зору боротьби за друге місце. "Дніпро" переміг, ми також повинні були вигравати", - пояснив наставник.

На думку Блохіна, Тарасу Михалику не варто було давати червону картку.

"Бачив боротьбу плече у плече. Втім, суддя сказав, що Михалик так вдарив суперника, що ледь його не вбив. Що робити із захисниками, подумаємо, потрібно якось грати, боротися. Ми намагаємося і ні на що не скаржимося", - підсумував він.

Коментарі ()