Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Динамо" 0:1. Ходіння по муках

13.04.2013 21:13 1495 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Динамо" 0:1. Ходіння по муках

Львівські "Карпати" у матчі 24 туру Прем`єр-Ліги мали шанс на здобуття очок у грі з київським "Динамо", але зазнали чергової поразки у весняній частині чемпіонату України.  У поєдинку одного з аутсайдерів чемпіонату та претендента на Лігу чемпіонів був забитий лише один гол, який і визначив долю поєдинку.

Насправді ж обидві команди цей двобій могли закінчити з хокейним рахунком. Лише в одного Ідейє було два виходи сам на сам з воротарем, які він успішно нереалізував, а ще варто згадати моменти у Гусєва. Те ж саме стосується і гри Коваля, який потягнув кілька ударів гравців "Карпат". Очевидно, що воротарі стали героями цього матчу в складі обох команд.  

"Карпати" грали у футбол до хвилини 70-ї, намагаючись протистояти гостям. "Динамо" ж більше мучилося зі своїми болячками, такими як реалізація моментів, ніж грало у футбол. Будь "Карпати" більш витривалими, можливо їх би і вистачило на останні хвилини гри, щоб зрівняти рахунок. Але якраз після неодназначного вилучення Михалика на 76-ій хвилині сили у "Карпат" майже і закінчилися.

Моментів, що забити "Динамо" в цій грі у господарів було в цій грі чимало, але їх реалізація була на рівні їх більш титулованих суперників.

Але найбільше результату цього матчу має радуватися "Динамо". При абсолютно бездарній грі команда здобула три очки у боротьбі за зону Ліги чемпіонів. Чому у Блохіна показує відповідний футбол рівню команди лише Гусєв? Чи чому лише з виходом молодого Сидорчука "Динамо" в меншості заграло в захисті краще, ніж до цього? Чи чому з гри випадає Ярмоленко, і відразу нікому забивати голи, а Ідейє може поцілити у ворота лише в тому випадку, якщо йому точнісінько на голову впаде м`яч?

Ну і як же без суддівства. "Карпати" цілком можуть бути незадоволені роботою арбітрів. Вже на другій хвилині матчу суддя не призначає пенальті у ворота "Динамо" за гру рукою у штрафній Віди. Ближче до завершення першого тайму Віда збиває у штрафній Кополовця, і рефері Ярослав Козик знову ніяк не реагує...

Коментарі ()