Головне

Ліга Чемпіонів. "Галатасарай" - "Реал" 3:2. НеРеальне завдання

09.04.2013 20:35 630 0
Ліга Чемпіонів. "Галатасарай" - "Реал" 3:2. НеРеальне завдання

Після розгромно програного матчу на "Сантьяго Бернабеу" перед "Галатасараєм" стояло майже нереальне завдання відіграти три м'ячі у "Реала". По грі, яку команда Теріма показала в першому матчі, мало вірилося у те, що команда зможе хоча б не програти перед власними уболівальниками.

Ускладнив це завдання господарям Кріштіано Роналду, який вже на десятій хвилині матчу відправив м'яч у сітку воріт Муслери. Після цього команда Моуріньо віддала ініціативу супернику, і спокійно відійшла на свою половину поля. У першому таймі у "Галатасарая" мало що виходило, і виникало лише запитання, чи не пропустять турки більше.

Проте, в другій половині зустрічі заряджені шаленою підтримкою своїх уболівальників жовто-червоні все ж змогли забити. "Реал" продовжував грати спокійно і впевнено, адже "Галатасарю" треба було забивати ще чотири м'ячі для того, щоб залишити Королівський Клуб без Ліги чемпіонів.

Занервували підопічні Моуріньо після семидесятої хвилини, коли дві поспіль атаки турецького клубу завершились взяттям воріт. У господарів залишалось ще двадцять хвилин для того, щоб спробувати перевернути в цій парі все з ніг на голову, і "Реал" почав грати на результат.

Четвертий м'яч все ж встиг побувати у воротах Дієго Лопеса, але арбітр зафіксував положення поза грою у Дрогба, і взяття воріт було скасовано. На більше "Галатасарая" не вистачило, а "Реал" у кінцівці влучним ударом Роналду підвів риску під цим протистоянням.

Із установкою не програти команда "Теріма" справилась на відмінно, а от пробитися до наступного кола виявилося для Турецької Барселони нереальним завданням. "Реал" по сумі двох зустрічей виглядав на голову вище суперника, а на одному бажанні і зарядженості таку різницю в такого клубу не відігрують. Тому в півфіналі зіграють вершкові.

Коментарі ()