Головне

Ліга Чемпіонів. "Боруссія" Д - "Малага" 3:2. Das ist Fantastisch!

09.04.2013 23:44 464 0
Ліга Чемпіонів. "Боруссія" Д - "Малага" 3:2. Das ist Fantastisch!

"Борусіся" у другому матчі з "Малагою" не була схожа на себе. Команда була занадто обережною, а брак при передечах був божевільний. Іспанці, навпаки, грали у свій футбол видуманий гарним тактиком Мануелем Пеллегріні.

Вони виграли центр поля, закрили фланги, і єдину небезпеку для команди представляв Левандовськи. Саме форвард збірної Польщі у першому таймі пробив Кабальєро, зрівнявши рахунок у матчі. Такою була відповідь німців на гол Хоакіна.

У другому таймі "Малага" не стала грати гірше, але й "Боруссія" додала. Довелося по-справжньому попрацювати Кабальєро, який видавав сйеви один за одним. У "Малаги" також було кілька моментів, щоб забити, але використали гості лише один.

Гол Елізіо на 82 хвилині гри після контраатаки іспанців, здавалося, поховав усі надії "Боруссії". Але на те вони й німці, що грають до останньої секунди.

У чотири доданих арбітром хвилини команда Клоппа забила два гола і вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів. На 92 хвилині Ройс пробив Кабальєро після серії рикошетів у штрафній, а через хвилину Сантана заштовхав м`яч у ворота "Малаги". При цьому у німців було два офсайди, які так і не помітили судді з Шотландії.

Але маємо те, що маємо. "Боруссія" у півфіналі Ліги чемпіонів і ніхто не може заперечити, що команда вийшла туди незаслуженно?

Коментарі ()