Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Карпати" 4:0. "Леви" капітулювали у Донецьку

07.04.2013 16:16 458 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Карпати" 4:0. "Леви" капітулювали у Донецьку

Львівські "Карпати" на виїзді зазнали нищівної поразки від донецького "Металурга". Колишня команда наставника "Карпат" чотири рази розписалася у воротах Мартіна Богатінова, а якщо б використала всі свої моменти, то рахунок міг би бути до непристойного розгромним.

Свою перевагу над "Карпатами" донеччани показали вже у перші хвилини, коли взяли м'яч під контроль. "Леви" теж намагалися не відсиджуватися в обороні, проте у "Металурга" краще діяли фланги і центр атаки, що і вилилося в забитий м'яч на 18-й хвилині. Після провалу в обороні Мораеш вийшов на побачення з Богатіновим, обіграв його і відправив м'яч у сітку.

Перший м'яч гостей не зламав, вони підняли темп гри і намагались награти щось біля воріт Паньківа, однак черговий провал у захисті став для "Карпат" фатальним. Після другого м'яча, автором якого став невтомний Леонардо, "Карпати" зламалися в першу чергу психологічно, що і вплинуло на подальший розвиток подій.

"Металург" продовжував холоднокровно робити свою роботу, і у підсумку відправив в сітку воріт суперника ще два м'ячі. "Карпати" просто догравали зустріч, розуміючи, що шансів у них сьогодні не залишилося. Із завданням не програти розгромно команда Ніколая Костова не впоралася.

Що стосується "Металурга", то після не дуже вдалого старту весняної частини сезону, в якому дружина Юрія Максимова здобула лише одну перемогу (в грі проти аутсайдера із Запоріжжя), то сьогодні "Металург" показав усім, що дійсно претендує на Лігу Європи. Бо, незважаючи на те, що "Карпати" займають не саме високе місце в таблиці, грати проти них завжди складно.

Коментарі ()