Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Шахтар" - 1:2. Матч гідності програний

07.04.2013 21:40 675 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Шахтар" - 1:2. Матч гідності програний

Донецький "Шахтар" збільшив свій відрив від київського "Динамо" до 19-ти очок. У 23-му турі Прем`єр-ліги "гірники" на НСК "Оліміпйський" здолали команду Олега Блохіна з рахунком 2:1.

Своєю перемогою "Шахтар" допоміг "Металісту" у гонці за путівку у Лігу Чемпіонів, вивівши підопічних Мирона Маркевича на чисте друге місце. Матч-гідності команда Олега Блохіна не виграла. Команда з Донецька виявилася більш майстерною, мотивованою, і реалізувала майже все, що створила біля воріт Коваля.

Чомусь "Шахтар" краще тримав м`яч, пресингував і мобільньшим був в атаці. Тим не менш, першими відкрили рахунок господарі. Після рикошету м`яч опинився в Ярмоленка, який розстріляв ворота П`ятова. Вже через хвилину Тайсон міг поновити рівновагу, але після його удару м`яч влучив у поперечку воріт.

Під завершення першого тайму "Шахтар" зумів зрівняти рахунок. Щоправда, гол вийшов скандальним. У моменті, коли був удар Мхітаряна та рикошет від ноги Сілви, хвилини з півтори суддя Годулян не давав вийти на поле Ярмоленку, і кияни грали в меншості. Чому четвертий суддя не повідомив Годуляну про Ярмоленка, питання вже до скандального рефері.

У дргугому таймі команда Олега Блохіна мала ще кілька моментів забити, ала зробили це гості. Лише Ідейє втратив кілька шансів пробити П`ятова. Спочатку Ідейє бив у пусті ворота, а поцілив у поперечку воріт, а пізніше з кількох метрів пробив також повз рамку воріт.

Не забивши свої голи, "Динамо" отримало гол-відповідь. Провал на лівому фланзі захисту, де за всім спостерігав Селін і комбінація Шевчук-Едуардо-Мхітарян призвела до удару останнього.

Посилити напад в останні хвилини гри Блохін вирішив, випустивши Безуса, який запам`ятався лише недолугим ударом через себе. Взагалі із замінами сьогодні Олег Володимрович прогадав, як із грою Велозу та Ідейє, котрі зіпсували матч.

За ті 15 хвилин, що залишилися до завершення двобою, скоріше, був близький до успіху "Шахтар", ніж київське "Динамо". Але голів переповнений "Олімпійський" більше не побачив. Була лише задоволена посмішка Ахметова, і хитаючий головою Блохін.

Коментарі ()