Головне

Ліга Чемпіонів. "Малага" - "Боруссія" Д. Геть не понурі нулі

03.04.2013 00:32 665 0
Ліга Чемпіонів. "Малага" - "Боруссія" Д. Геть не понурі нулі

Попри, на перший погляд, "невеселий" рахунок, більшість любителів футболу у всьому світі після фінального свистка, напевне, про себе подумали – "побільше б таких матчів!". Адже, окрім забитих м’ячів, у цій грі було все, за що ми так любимо футбол.

З перших секунд команди пішли одна на одну без зайвої скромності. Варто віддати належне гравцям "Малаги", яким більшість фахівців відвела роль аутсайдера протистояння. Однак, саме Іско та Хоакін у дебюті зустрічі створили перші гольові моменти.

А вже починаючи хвилини з 15-ї свої мережива атак заплели німці. І хто зна, як би закінчилася ця зустріч, якби головна ударна сила "Боруссії" Роберт Левандовськи реалізував хоча б третину тих моментів, які він мав у першому таймі – починаючи з небезпечних ударів здалеку, і закінчуючи кількома виходами віч-на-віч з Кабальєро!

Своєю чергою, голкіпер "Малаги" цього вечора був на висоті. І не лише "Малаги", а й "Боруссії"! У Романа Вайденфеллера роботи було значно менше, ніж у його колеги, однак це не завадило йому тримати концентрацію з першої і до останньої секунди. Кілька разів Вайденфеллер добряче виручив гостей. Напевне, саме воротарів обох команд можна назвати найкращими гравцями матчу.

Лише за двадцять хвилин до фінального свистка шалений розмін атаками змінила гра на фоні втоми. Обидві команди погодилися на нічию заздалегідь, адже штурму на останніх секундах глядачі так і не дочекалися. І тим цікавіший буде матч-відповідь! "Малага" показала свої гострі, і геть не молочні зуби, а наставник "Боруссії" Юрген Клопп отримав черговий предмет для роздумів на тему створення-реалізації гольових моментів.

Коментарі ()