Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Галатасарай 3:0. Реалізація класу

03.04.2013 21:05 566 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Галатасарай 3:0. Реалізація класу

Мадридський "Рела" з розгромної перемоги розпочав свою чвертьфінальну серію з "Галатасараєм". Бездоганна реалізація атакувальної ланки Королівського клубу дозволили мадридській команді перетворити майбутній виїзд до Стамбулу на чисту формальність.

Відразу після стартового свистка вершкові взяли гру під свій контроль і пішли вперед забивати швидкий гол. Уже на 9-й хвилині Роналду розписався у воротах Муслери. У свою чергу, "Галатасарай" теж не відсиджувався в обороні, використовував тактику дальніх ударів, але з їх точністю у команди Теріма сьогодні були певні проблеми.

"Реал" продовжував холоднокровно робити свою справу, і вже за двадцять хвилин забив другого. Турки після цього трохи активізувалися, забрали м'яч під свій контроль, проте гостроти в атаці додати їм не вдалося. Декілька дальніх ударів у ствір, з якими розібрався голкіпер "Реала" - от і всі моменти "Галатасарая" у сьогоднішньому поєдинку.

"Реал" же, у другому таймі продовжував діяти, як і в попередні сорок п'ять хвилин, і прогнозовано забив ще один м'яч. Мадридці сьогодні використали всі свої моменти, і не залишили жодного шансу супернику.

В кінцівці Йилмаза в штрафному збив Рамос, але арбітр вирішив, що порушення не було, і дав нападнику гірчичник за симуляцію. Хоча, на повторі здалося, що захисник все ж зіграв у ногу супернику і можна було вказати на "точку". Але чи врятувало б це "Галатасарай?

Сам же Рамос ближче до закінчення тайму теж "відзначився" жовтою, через яку пропустить поєдинок у Стамбулі. Але з таким гандикапом і різницею у класі, яку "Реал" показав сьогодні, ця втрата для Жозе Моуріньо не буде критичною. Королівський клуб на 95% оформив свій вихід до наступного раунду змагання.

Коментарі ()