Головне

Коноплянка не гратиме з Польщею

19.03.2013 13:51 717 0

Національна збірна України розпочала підготовку до двох матчів відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі та Молдови, які відбудуться 22-го та 26-го березня відповідно.
 
18 березня футболісти, яких тренерський штаб збірної викликав для підготовки до вищезгаданих поєдинків, зібралися в Конча-Заспі. За винятком гравців "Металіста" Олександра Горяїнова та Марко Девіча, які в складі свого клубу в понеділок провели матч чемпіонату України проти "Говерли". Харків’яни  до табору національної команди прибули у вівторок вранці, пише прес-служба ФФУ.
 
Місцем дислокації збірної, як і було заплановано, став готель "Платинум", де створені всі умови для комфортного перебування команди. Відзначили сучасну інфраструктуру готелю, гостинність персоналу та чудову кухню і збірники. Дорога від готелю до тренувальних полів бази "Динамо", де й буде проводити свої заняття команда, займає лише 20 хвилин.
 
Учора ввечері збірна провела тренування.  На жаль, не зміг взяти участь у занятті півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка, який відновлюється після травми. Футболіст прибув до розташування збірної разом із клубним лікарем та мав розмову з головним тренером національної команди Михайлом Фоменком. Євген проінформував наставника, що не встигне відновитись навіть до матчу проти Молдови й цього разу не допоможе збірній. Михайло Іванович в свою чергу побажав гравцеві якнайшвидшого одужання.
 
А вже сьогодні вранці команда "відпрацювала" групову фотосесію.  У вівторок о 17.00 відбудеться вечірнє тренування збірної, перші 30 хвилин якого будуть відкритими для журналістів. Годиною раніше вібудеться прес-конференція головного тренера національної команди Михайла Фоменка.

Коментарі ()