Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Чорноморець" 3:0. Реалізація - ознака класу

16.03.2013 19:12 801 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Чорноморець" 3:0. Реалізація - ознака класу

Фактично донецький "Шахтар" забив майже все, що створив у моментах, котрі були хоча б 90-відсотковими. "Чорноморець" намагався грати на рівних, але в підсумку отримав другий за сезон розгром від "гірників".

Григорчук перед матчем обіцяв, що його команда не буде відсиджуватися у захисті і слово дотримав. Одесити дійсно намагалися йти вперед, іноді дуже симпатично комбінували, однак втілити свої шанси у рахунок на табло не змогли. Різниця у класі? Можливо, але є ще й елемент везіння.

Судіть самі: перший гол одесити отримали фактично у роздягальню, до цього протримавшись 42 хвилини і дуже непогано працюючи на полі. Однак проти лома у вигляді голу Фернандіньо після гарматного пострілу здалеку свого прийому у Безотосного не знайшлося.

Між іншим, перед цим ударом Срна вдруге за тайм жорстко зіграв проти Джедже і міг би отримати від судді другу жовту картку. Однак історія гри пішла іншим шляхом, ніж могла б і Даріо залишився на полі, зігравшив вагому роль у другому голі своєї команди.

За чверть години після початку другої половини саме хорват прострілив, а Мхітарян забив звичний для себе цього сезону гол ударом в кут воріт. "Чорноморець" не здавався йшов вперед, мали нагоди Джедже та Бурдужан, а забив знову "Шахтар". Адріано із рикошетом пробив після "стіночки" з Фернандіньо. Безотосний тільки провів сферу поглядом.

Таким чином, "Шахтар" оформив крупну перемогу, після чого дозволив собі пограти у відкритий футбол. "Чорноморець" знову мав моментів не менше, ніж чинні та майбутні чемпіони України, але пішов ні з чим. Що ж, поки калібр одеської "зброї" не дозволяє грати з "Шахтарем" на результат, не приносячи в жертву намагання показати Футбол. Змагатися з цим із "Шахтарем", навіть не мотивованим на 100%, в Україні не може ніхто.

Коментарі ()