Головне

Буряк: "Шахтар" може занести сезон собі в актив"

13.03.2013 15:49 435 0

Результат донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів-2012/13 є цілком прийнятним.

Таку думку в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине" висловив екс-наставник збірної України Леонід Буряк.

"Футболістам, які два з половиною місяці фактично були у відпустці, досить непросто протистояти суперникам, які грали в цей самий час у своїх чемпіонатах", - сказав він.

На переконання Леоніда Буряка, результат донеччан у єврокубках вигдяє більш-менш прийнятним на тлі невдач решти українських клубів.

"Першими безславно вилетіли донецький "Металург" і "Арсенал", причому київська команда зробила це, я б сказав, нерозумно. Не кращим чином виступило і "Динамо", яке, посівши лише третє місце в груповому турнірі Ліги чемпіонів, вилетіло на першій же стадії Ліги Європи. Багато футболістів київської команди просто не відповідають рівню клубу. Про яке досягнення результату можна говорити, якщо з гри часом випадали більшість гравців складу?" - риторично запитав фахівець.

Також, за словами Буряка, навряд чи можна назвати виліт "Дніпра" випадковим, адже було видно, що "Базель" є досить міцним колективом.

"Приємні враження залишив "Металіст" - одна з найбільш видовищних українських команд у нинішньому розіграші єврокубків. Проте, довше за всіх у Європі протримався "Шахтар", і його виступи заслуговують схвальної оцінки! Незважаючи на те, що команда пропустила п'ять м'ячів, донеччани залишили про себе дуже гарне враження в Європі", - вважає Буряк.

Коментарі ()