Головне

Луческу: Заслужена перемога, заслужено "Боруссія" пройшла далі

06.03.2013 02:54 206 0

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу визнав закономірність перемоги "Боруссії" у матчі-відповідь 1/8 фіналу ліги чемпіонів.

"Заслужена перемога, заслужено "Боруссія" пройшла далі. Цього вечора вона виявилася командою, яку складно обіграти. Ще раз скажу, що це заслужена перемога. 

Надія була до 30-ої хвилини, поки суперник нічого не створив, а ми чекали свого шансу на контратаці. Але, на жаль, вони забили після розіграшу кутового гол, і після цього усі наші плани змінилися. Фатальними стали 7 хвилин - з 30-ої по 37-у, коли суперник ще раз забив після наших помилок. 

У перерві я сказав своїм футболістам, щоб вони змінили свою гру, і це було помітно по перших 15 хвилинам: ми створили близько чотирьох моментів, після яких могли забити. Але помилка нашого воротаря, напевно, всьому поклала край. Ми атакували, перехопили ініціативу, намагалися забити гол і потім зробити щось ще, але помилка голкіпера привела до третього м'яча, і, в принципі, все закінчилося на цьому. 

Позитивним моментом було те, що в другому таймі ми змінили свою гру, стали більше атакувати, краще контролювали м'яч.  Але "Боруссія" вже сіла на свою половину поля і діяла на контратаках. Те, що "Боруссія" пройшла далі, - повна заслуга цієї команди.

Одна єдина деталь - матч обслуговують п'ять арбітрів, двоє знаходяться за воротами, і ніхто з них не побачив, що була рука, хоча і рахунок, звичайно, був 3:0. Це не виправдання, але якщо навіть при такому результаті не давати пенальті, то незрозуміло, навіщо взагалі вони тоді знаходяться за воротами, - цитує Луческу офіційний сайт клубу. 

Коментарі ()