Головне

Тимощук: "Шахтар" переважає "Боруссію" у швидкості атаки

05.03.2013 08:42 347 0

І "Шахтар", і дортмундська "Боруссія" мають свої козирі у матчі Ліги Чемпіонів, але все ж "гірники" за рахунок переваги у швидкості можуть вийти в чвертьфінал.

Таку думку висловив "Спорт-Экспрессу" колишній півзахисник "Шахтаря", а нині гравець "Баварії" Анатолій Тимощук.

"У "Боруссії" - перевага свого поля, підтримка вболівальників та два м'ячі, забиті на виїзді. Трибуни, звичайно, будуть гнати команду вперед, "Боруссія" постарається забити", - вважає він.

"У "Шахтаря" ж перевага в швидкості атаки. У першій грі було видно, що захисники "Боруссії" часом не встигали за гравцями "Шахтаря", - згадав він.

"Взагалі у кожного із суперників є плюси і мінуси, які можна буде побачити безпосередньо в грі. У груповому турнірі "Шахтар" показав себе на виїзді з гарної сторони, так що будемо чекати цікавий матч", - вірить Анатолій.

Капітан збірної України позитивно оцінив новачків донецького клубу, котрі ще мають розкрити свій потенціал у команді.

"У "Шахтар" прийшло кілька молодих гравців. З'явився і досвідчений Тайсон. У матчі проти "Боруссії" він загострював гру, намагався допомогти команді своїми індивідуальними діями. Втім, я бачив поки тільки один офіційний матч "Шахтаря" - у Донецьку проти дортмундців. Тому мені важко судити про рівень нових гравців, ступеня їх адаптації", - сказав він.

"Будь-якому новачкові потрібно час, щоб відчути себе комфортно в командній грі. Хоча не думаю, що у Тайсона будуть проблеми з адаптацією - в "Шахтарі" багато бразильських гравців", - зазначив Тимощук.

Коментарі ()