Головне

Луческу: "Здалося, що команда була втомленою, форсували підготовку"

01.03.2013 23:59 288 0

"Шахтарю" дуже важливо було розпочати другу половину чемпіонату України з перемоги.

Про це розповів після гри з "Волинню" Мірча Луческу, головний тренер донеччан, пише офіційний сайт луцького клубу.

"Результат відповідає тому, що було на футбольному полі, і тим моментам, які ми створювали. Задоволений усім першим таймом, менше другим таймом. Були деякі моменти, коли допускали дитячі помилки, особливо у технічному аспекті", - сказав він.

"Дуже важливий результат. Перша гра другої частини чемпіонату. Перемога дасть нам ентузіазм на наступні ігри. Більш уважним буду під час підготовки. Здалося, що команда була втомленою. Форсували на цьому тижні підготовку. Якби грали у неділю, все було б нормально", - додав тренер.

За словами Луческу, він постарається відновити команду, щоб у вівторок вона була свіжою та віддала всі сили у грі з "Боруссією".

"Я ніколи не був вражений бригадою з п'яти арбітрів. Я розмовляв з Платіні на цю тему. Він теж не дуже задоволений. Я не бачив, що судді, які знаходяться за воротами, ухвалювали правильні рішення. Сьогодні вони не побачили пенальті. Я б вважав за краще, щоб було троє суддів. І головний арбітр повинен брати на себе всю відповідальність", - зауважив він.

Коментарі ()