Головне

Президент московського "Динамо": Чому Росія повинна платити українським клубам за участь?

20.02.2013 14:54 495 0

У московському "Динамо" не бачать сенсу у створенні Об'єднаного чемпіонату в теперішньому форматі, але змінять думку, отримавши відповідь на низку питань.

Про це заявив президент столичного клубу Геннадій Соловйов.

"Наш клуб зацікавлений у створенні такого роду турніру, але питання у нас також є. Як можна обговорювати проект, якщо на збори приходять далеко не всі фігуранти майбутнього чемпіонату?". - почав він.

"Насамперед потрібно запросити на чергове зібрання представників ФФУ та РФС. Я вважаю, не зовсім вірно збирати клуби обох країн і представників прем'єр-ліги, при цьому не кликати представників федерацій, від яких в кінцевому підсумку буде залежати багато чого", - переконаний він.

Соловйов нагадав, що Йозеф Блаттер категорично проти цієї ідеї, а без його схвалення нічого зробити неможливо.

"Що стосується фінансової сторони питання - чому Росія повинна віддавати українським клубам по 22 мільйони доларів тільки за участь? Це великі гроші". - зазначив він.

"Також не зовсім зрозумілі заяви про те, що майбутня ліга буде відбивати велику кількість коштів від продажу телеправ. Заявлену суму навряд чи можна відбити. Не думаю, що навколо нас відразу утворюються молочні ріки і кисільні береги", - цитує жарт росіянина sportbox.ru.

Коментарі ()