Головне

Безус: Результат, звичайно, кращий для "Бордо"

15.02.2013 01:05 507 0

З огляду на футбол, котрий продемонстрували в очній зустрічі "Динамо" та "Бордо", невдоволеними мають бути кияни.

Про це, як інформує кореспондент "Чемпіона", після гри заявив новачок "Динамо" Роман Безус.

"Позиція на фланзі? Нормально було, на зборах грав і праворуч і ліворуч, звикаю, головне - грати і приносити користь. Чи був "Бордо" таким, як очікували? В принципі так, хоча складно сказати - у них був один такий момент, щоб забити", - сказав він.

"Блохін подякував, йому гра сподобалася, попросив, щоб не засмучувалися. Звичайно, була надія, але це футбол, всяке трапляється. Шкода, що не вдалося зробити подарунок на 14 лютого. Зараз не встигну ні за квітами, ні за шампанським, День закоханих перенесемо на інший день. На завтра дали вихідний", - додав він.

На думку Безуса, рівень суперника нижчий за ту ж "Бенфіку", проти якої він грав у "Ворсклі", у португальців тоді склад був більш іменитим, ніж нинішній у французів.

"Чи справив хтось з суперників враження? Складно сказати, я не дивився за кимось, команда організована в принципі. Щодо дебюту, то, можливо, трошки переживав, але не думаю, що це сильно позначилося. Концентрація? Швидкий пропущений гол був не обов'язковий, але вже нічого не повернеш", - визнав Роман.

"У Бордо буде важче, але думаю, що шанси є. У відсотковому відношенні? Складно сказати, в школі погано відсотки вчив. Результат, звичайно, краще для "Бордо", вони забили гол на виїзді, але якість гри дає надію, що якщо будемо грати так і там, то все повинно вийти. Треба забивати", - закликав він.

"Під час своєї нагоди неправильно прийняв рішення, довго думав, треба було швидше, але в наступній грі все може по-іншому. З новими партнерами, напевно, немає божевільного розуміння, але потихеньку з'являється. Щодо глибшої позиції на полі, ніж у "Ворсклі", все нормально було, звикаю потихеньку, відчуваючи підтримку партнерів", - резюмував Безус.

Коментарі ()