Головне

Михалик: Блохін після зустрічі сказав, що гра хороша, але результат не кращий

15.02.2013 00:47 618 0

"Динамо" не пощастило у атаці з реалізацією нагод, адже за грою та кількість загроз команда заслуговувала на перемогу над "Бордо".

Про це після зустрічі сказав Тарас Михалик, котрий вивів команду на поле у якості капітана, передає кореспондент "Чемпіона".

"Забракло реалізації моментів. Чи не вистачало нападника - це питання не до мене, а до керівництва клубу", - сказав він.

"Який матч буду дивитися? Напевно, "Дніпро" буду, там більше друзів грає, і Зозуля, і Ротань. А кому більше пощастило із суперниками по Лізі Європи буде видно за підсумками 1/16 фіналу", - відповів він.

За словами Михалика, він не думає, що "Динамо" треба бажати аби його конкуренти по першості пройшли подалі і втомилися, адже Ліга Європи та чемпіонат - різні змагання, і він буде переживати за товаришів.

"Щодо уболівальників нам говорили, що буде така кількість, але ми й так вдячні тим, хто прийшов: не найкраща погода, "мінус", хоча і невеликий, але ми дякуємо нашим фанам", - зазначив він.

"Що до готовності команди, то ніхто з тренерів не форсував підготовку до саме цієї гри, більше готувалися до сезону. Навантаження були такі, що чесно кажучи ... Згадували Газзаєва, але там, чесно кажучи, не такі були", - пригадує Тарас.

"Блохін після зустрічі сказав, що гра хороша, але результат не кращий. Є гра-відповідь, все буде вирішуватися у Франції. До цього у перерві він говорив, що задоволений, гра давалася, але... У них один удар у ворота - і гол, а у нас моментів за гру не на один, і не на два голи. Це футбол", - зазначив Михалик.

"Дивилися кілька матчів "Бордо", очікували, що французи будуть так грати. Виділяти нікого не виділяв, в цілому команда "Бордо" організована, немає сенсу виокремлювати когось", - закінчив захисник.

Коментарі ()