Головне

Ліга Європи. "Ньюкасл" - "Металіст" 0:0. Горяїнов здобув для Харкова нічию

15.02.2013 01:51 871 0
Ліга Європи. "Ньюкасл" - "Металіст" 0:0. Горяїнов здобув для Харкова нічию

Харківський "Металіст" лише завдячучи чудовій грі у воротах Олксандра Горяїнова зумів відстояти на нуль нічию у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з англіським "Ньюкаслоом". 

Команда Алана Пардью мала перевагу,але ніяк не могла пробити захисні, а нпайголовніше воротарські редути харківського клубу. Горяїнов ловив усе, що летіло у площину воріт і навіть вище та вбоки. Хоча двічі господарі все-таки забили, але головний арбітр гри Харальд Хаген двічі фіксував офсайд і голи скасовував.

Найбільш ж гнівну у британців викликало положення поза грою Сіссе в другому таймі, коли був забитий гол, але після перегляду відепоповтору зрозуміло - оффсайд таки був і обурення британців безпідставне.

Більшу частину часу у матчі була доволі рівна і мав кілька коментів, щоб забити "Металіст". І англійці, і "Металіст" особливо обережно грали в захисті і не форсували події в атаці. Єдиний гол міг вирішити долю матчу, але його так і не відбулося.

З трансфером Тайсона до "Шахтаря" в "Металіста" очеивдні проблеми в передній лінії. Не тільки не має кому гол забити, але і гостру передачу віддати. У Хав`єра грала не пішла, а більще і нікому в комаді Мирона Маркевича повести гру вперед. 

Крістальдо та Вілліан відверто залежні від настрою гравці, а в четверг увечері його в них не було. Що стосується Жажа Коельо, який повернувся в команду, то він старався, але став якимсь неповоротким. Можливо, йому потрібен час на адептацію. 

За тиждень "Металісту" доведеться пробивати "Ньюкасл", якщо команда "Металіст" з новим власиком хоче далі грати в Лізі Європи. Хоча шанси на успіх "Ньюкасла" та "Металіста" в цій грі однаков,і і відкритого футболу знову не варто чекати.

Коментарі ()