Головне

Тейшейра: "Шахтарю" під силу дійти до фіналу Ліги Чемпіонів

09.02.2013 15:35 310 0

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Алекс Тейшейра вірить, що в поточному розіграші Ліги Чемпіонів гірникам під силу пройти дуже далеко.

Про це хавбек, котрий вдало провів першу частину сезону, заявив в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Думаю, що шанси "Шахтаря" пройти "Боруссію" високі. "Шахтар" - дуже кваліфікована команда, у нас є відмінні гравці, і не тільки бразильці, а й українці. Найбільшу складність представляли навіси. У нас є невеликі труднощі з цим компонентом, і ми повинні його відпрацьовувати", - сказав він.

"Минуло три роки з моменту мого приходу в "Шахтар", і, коли я приєднався до команди, всі хлопці допомагали мені, особливо Фернандіньо. Вважаю, що моя адаптація пройшла швидко, хоча в мене були деякі труднощі на самому початку через травми. Я сподіваюся грати в "Шахтарі" ще деякий період часу", - оцінив він свою гру.

"Ми все ще на стадії підготовки, трохи втомилися, але до поєдинків з дортмундців обов'язково підійдемо в найкращій формі. І, звичайно, це будуть чудові матчі. З такою командою, як у нас, ми можемо пройти у фінал і виграти. Будемо боротися. Це наша мета", - резюмував Тейшейра.

Коментарі ()