Головне

"Бордо" прибуде в Київ за дві доби до матчу з "Динамо"

09.02.2013 14:51 772 0

Делегація "Бордо" прибуде чартерним рейсом в аеропорт "Київ" за два дні до поєдинку Ліги Європи з київським "Динамо" - у вівторок, о 20:00.

Як пише клубний сайт киян, перша половина дня середи в програмі перебування "Бордо" значиться як "вільний час".

О 16:00 команда відправиться на НСК "Олімпійський", на полі якого годиною пізніше вийде на передматчеве тренування. Перед нею наставник "жірондцев" Франсіс Жійо разом з одним із гравців проведуть прес-конференцію.

Перед матчем "Бордо" погодив райдер, тобто який інвентар та харчування повинні надати ФК "Динамо" і НСК "Олімпійський" на тренуванні і самому матчі. Побажання французів традиційні - переносні ворота, 20 м'ячів, масажні столи, свіжі та сушені фрукти, вода без газу, чай, кава і лід в кубиках.

Закриє програму заходів середовища офіційна вечеря, на який запрошені представники "Динамо", "Бордо" і делегати від УЄФА. Ну а в четвер, на матч з "Динамо", "Бордо" у супроводі належного міліцейського ескорту відправиться в 18:00.

За дві години суддя дасть свисток про початок зустрічі "Динамо" і "Бордо". Після матчу французька делегація чартерним рейсом повернеться до Франції.

На матчі у "Бордо" буде своя група підтримки. За інформацією на сьогоднішній день на стадіоні команду підтримають близько трьох сотень уболівальників, які розмістяться в секторах 1 і 67.

Коментарі ()