Головне

Гендиректор "Таврії": Борги по зарплаті будуть погашені до вильоту на збори

09.02.2013 10:48 272 0

Ситуація з грошима у сімферопольській "Таврії" стає більш стабільною, хоча нових гравців команда поки не залучатиме.

Про це заявив каналу "Футбол" генеральний директор кримського клубу Юрій Васюков, котрий також повідав про зустріч керівництва з головним тренером Олегом Лужним.

"На цій зустрічі вони прийняли рішення, що команда вилетить на наступному тижні на збори, будуть погашені борги по зарплаті до вильоту команди, а це дізнаємося, швидше за все, у вівторок або середу, як визначить головний тренер", - сказав він.

"На початок другого кола ми не візьмемо нових гравців. Будемо прагнути відкрити вікно влітку. Ми не можемо поповнитися навіть вільними агентами - реєстрація нових футболістів у нас заборонена. У нас навіть з'явився невеликий конфуз - не могли заявити Причиненка, хоча він наш гравець", - скаржиться він.

"Нам довелося звертатися туди, писати листи і доводити, що це наш гравець і ми можемо його заявити. Його ми, звичайно, заявили, а нових гравців нам заборонено заявляти. Можемо брати хоч десяток, два, три - будь ласка, немає проблем, але в заявочний лист ми їх внести не зможемо", - цитує Васюкова footboom.com.

Коментарі ()