Головне

Курченко: Збільшимо фінансування та викупимо стадіон "Металіст"

07.02.2013 21:34 341 0

Жодної мови про здачу позицій, котрі останніми роками посідає "Металіст", не йде - клуб буде рухатися вперед і після відходу Олександра Ярославського.

Про це йшлося на сьогоднішій зустрічі нового президента "Металіста" Сергій Курченка з гравцями та тренерами, пише клубний сайт.

Власник бронзових призерів зазначив, що як корінний харків'янин з дитинства вболіває за "Металіст" і дуже радий, що став його власником і президентом. Курченко високо оцінив професіоналізм менеджменту і тренерського штабу "Металіста".

Новий президент підкреслив, що докладе максимум особистих зусиль для досягнення "Металістом" найвищих цілей.

"Я дуже радий, що мені вдалося купити клуб. Я збираюся вкладати значні фінансові кошти і всі свої сили для того, щоб "Металіст" прогресував", - запевнив він.

"Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо вивести команду на принципово новий рівень. Буде збільшено фінансування, ми викупимо стадіон, також організуємо безліч соціальних програм для уболівальників", - пообіцяв Курченко.

"Буду вдячний, якщо ви будете максимально активно працювати на наш спільний результат", - закінчив він промову.

У свою чергу спортивний директор Євген Красніков від менеджменту клубу подякував президенту за довіру, а головний тренер Мирон Маркевич і капітан Хосе Соса вручили Курченку іменну футболку.

Коментарі ()