Головне

Морозюк вважає, що у збірної є шанси потрапити на ЧС-2014

07.02.2013 19:39 593 0

Автор першого голу збірної України у матчі проти Норвегії Микола Морозюк точним пострілом вразив одразу кілька цілей: додав впевненості собі та допоміг перемогти команді.

У такий спосіб гравець донецького "Металурга" найкращим чином відзначив дебютний для себе вихід у стартовому складі збірної, пише сайт ФФУ.

"Звісно, забити у матчі за збірну − це подвійна приємність, але для мене найважливіше те, що перемогла команда. Це завдання завжди стоїть на першому місці:  прагну допомогти збірній по максимуму. Після цього голу стало психологічно легше, команда отримала перевагу у рахунку й необхідну впевненість у грі", - сказав він.

"Буду відвертим,  чекав  виклику до національної збірної. І запрошення "прийшло" у той момент, коли я  сам відчув, що можу допомогти команді, бо раніше все ж таки з цього приводу у мене були сумніви", - зізнався Микола.
  
На його думку, Норвегія - хороший суперник і ця перемога дає додаткову впевненість, яка дуже важлива для команди.
  
"Найголовніше -  створити  такий колектив, який буде жити однією метою, а хлопці горою стоятимуть  один за одного. Коли ми збираємося разом, то маємо забути, хто з якого клубу приїхав чи який вік у того чи іншого гравця. На моє переконання, коли є таке ставлення і атмосфера в команді, можна перемагати будь-якого суперника − чи це Норвегія, чи це Молдова, чи  Іспанія", - зазначив він.
  
"На молодіжне Євро-2011 вийшли із дуже важкої відбірної групи, де нашими суперниками були Франція й Бельгія, а ще  Словенія − теж непростий суперник. Життя показало, що можна перемагати будь-кого, в тому числі, грандів європейського футболу. Така ж ситуація й нині,  у відборі на Кубок світу-2014. Шанси завжди є: треба битися й прагнути перемогти. Вже навіть за рахунок цього можна досягти поставленої мети", - резюмував Морозюк.

Коментарі ()