Головне

Збірна України вирушила до Іспанії

04.02.2013 13:02 458 0

У понеділок, 4 лютого делегація національної команди України чартерним авіарейсом вирушила до Іспанії, де в середу наша команда проведе контрольний матч проти Норвегії.

Як пише сайт ФФУ, у складі делегації, яка вилетіла з Києва, вісім футболістів: гравці донецького "Металургу" Олександр Бандура і Микола Морозюк, маріупольського "Іллічівця" - Богдан Бутко та Рустам Худжамов, та дніпропетровського "Дніпра" - Денис Олійник, Віталій Мандзюк, Руслан Ротань і Артем Федецький.

Решта збірників до табору національної команди приєднаються вже у Севільї. Нагадаємо, що на матч проти Норвегії головний тренер збірної України Михайло Фоменко викликав 25 футболістів.

Через форс-мажорні обставини ФФУ довелося перенести виліт делегації. Справа в тому, що гравці "Іллічівця"  та "Металурга" до Києва прибули лише в понеділок о 10:30.

Вчорашній рейс з Анталії, яким українці з тренувальних зборів своїх клубів мали дістатися до Стамбулу, щоб звідти вилетіти до Києва, затримався. Тож збірники вже у Стамбулі мали чекати ранкового рейсу, а Федерація футболу України була змушена перенести виліт своєї делегації до Іспанії на кілька годин.

Сьогодні у планах збірної загальнокомандне зібрання та вечірнє тренування. Нагадаємо, матч національних команд України та Норвегії відбудеться 6 лютого о 19.00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Коментарі ()